Kosár
Nyári lábápolási trükkök
Posted by      2023/07/27     Lábápolás    Comments 0
Nyári lábápolási trükkök

Nyári lábápolási trükkök, tanácsok.

  

Nyári időszakban a bőrönk sokkal nagyon igénybevételnek van kitéve pl. napfény, tengerisók, klíma használata  …. és itt jegyzem meg, hogy  a bőrünk részéhez tartozik egy fontos testrészünk a lábunk, talpunk ami fontos, hogy a  rendszeres lábápolásról  ne  feledkezzünk meg. A lábak, talpak azok a testrészek amik egésznap erős igénybevételnek vannak kitéve. A  rendszeres  ápolása  egy fontos része testünknek  egész évben,  de egy  mivel egy mezítlábas vagy  szandálos extra  időszakról beszélünk ami a lábunkat sokkal jobban igénybe veszi, ezért sokkal több törődést, oda figyelést és rutinos ápolást is igényel ebben az időszakban. Bőrünk, talpunk  sokkal szárazabb, repedezett mint a zárt cipős időszakban és ez nem csak egészségügyi szempont miatt hanem esztétikai szempontot figyelembe véve is fontos időszak.

NYÁRI LÁBÁPOLÁS:

Első és a legfontosabb, hogy legyen egy saját pedikűrösöd aki szakmájában profi szakember, aki ismeri a lábadat, aki tanácsot tud adni bármilyen talp, láb, köröm elváltozás esetén és  kezeli tudja azokat ritka esetben pedig speciális lábápoló szakemberhez vagy ortopéd orvoshoz irányít.  Ezek olyan területek amiket szakemberre kell bízni, mert a hosszantartó egészséges lábak, körmök befolyásoljak egésznapos  gerinced tartását,  otthoni kezelése hosszantartó vagy végleges elváltozásokat okozhatnak . Milyen időközönként szükséges pedikűröshöz fordulni?  Általában 4-6 hetente járnak az emberek rendszeresen pedikűröshöz, akinek viszont tényleg nincs problémás, bőrkemélyedéses lába és a körmei egészségesek és azokat kezelni tudja azoknak 3 havonta célszerű szakembert meglátogatni.

De mit is tehetsz te otthon a lábaid ápolása érdekében két pedikűrözés között?

1 lépésként. Mindig áztatással kezd a lábad ápolását. Használj JELLY GOLDEN SÓT az áztatásnál,1 evőkanálnyit tegyél egy  tál vízbe, majd áztasd a lábadat 10-15’ ig. Ezzel eltávolítod a  szennyeződéseket és előkészíted a bőröd a további lépésekre.

2.lépésként radírozd le a lábadat, talpadat a JELLY GOLDEN radírral vagy  FEDUA LÁBRADÍRRAL. Ezzel eltávolítod az elhalt hámrétegeket így a bőrmélyebb rétegeiben jutnak be a hatóanyagok és sokkal jobban és hosszabban hidratálják a bőrödet. Nagyon száraz bőr esetén használd a JELLY GOLDEN RADÍRT száraz bőrre így növelve a bőrkoptatásának hatékonyságát.  Érzékenyebb vagy normál bőr esetén használd a FEDUA LÁBRADÍRT. Majd langyon kellemes vízzel távolítsd le a felesleget a bőrödről, azonnali hatást fogsz már érezni, a bőröd sokkal puhább, simább és bársonyosabb lesz. 

3.Lépésként pedig ápold a lábad az alábbi krémek egyikével. Ha szárazabb vagy extra ápolást igényelnek a lábaid akkor használd minden este  a  FEDUA SAROK KRÉMET vagy a normál, nem problémás láb esetén pedig a  FEDUA FRISSÍTŐ LÁBKRÉMET.

  

A lábad meghálája  hosszútávon ezt a törődést te pedig azonnal egy  könnyebb, megpihent könnyű lábakat fogsz érezni.  A lábápolást kiegészítheted  a körmeidnek ápolásával és lakkozásával. Melyről egy másik blog bejegyzésünkben olvashatsz részletesen.

 

LÁBÁPOLÁSI TERMÉK AJÁNLÓ:         

JELLY GOLDEN SÓ az áztatáshoz.

JELLY GOLDEN RADÍR   A különbség a JELLY GOLDEN radírt használhatod az egész testedre és a hatását fokozhatod (lásd részeletes leírás a www.glowonyou.hu) oldalon :

FEDUA LÁBRADÍR kimondottan csak lábra fejlesztve közepes sűrűségű daráltdió szemcsékkel dúsítva. Ezt csak lábra ajánlott használni.

FEDUA SAROKKRÉM extra ápolás száraz vagy igény bevett talpakhoz, sarokhoz. Nyári legtöbbet eladott termék.

FEDUA FRISSÍTŐ LÁBKRÉM könnyed hidratálás, frissítés  a lábaknak. Lábizzadás ellen is ajánlott.

Comments

Log in or register to post comments

A cookie-k segítenek a webshop helyes működésében. A weboldal használatával beleegyezel a cookie-k használatába.