Kosár

A rövid és tömör válasz:

Ha szállítást választottál, akkor a megrendeléstől/utalás megérkezésétől számított 2-3 munkanapon (ha megnövekszik a rendelésszám, például hétvége, ünnepi időszak után, 1-2 napos késés előfordulhat).

Ha személyes átvételt választottál, akkor előzetesen egyeztett napon vehető át szalonunkban a Nailspa 1123 Bp. Csörsz utca 14-16. Időpont egyeztetés: +36702835175 vagy info(kukac) glowonyou.com e-mailen. A megrendelt csomagokat 7 napig őrizzük.

Ha a részletek is érdekelnek:

Szállítás esetén: a beérkezett rendeléseket folyamatosan dolgozzuk fel, a beérkezett sorrend alapján 1-2 napon belül adjuk a futárszolgálatnak, amit a feladás következő nap kézbesítenek Neked.

Néha (pl. hétvége után, karácsony előtt) előfordulhat, hogy a megnövekedett rendelésszám miatt 1-2 nap késéssel tudjuk csak postázni a csomagodat.

A szállítás díja :

- Házhoz szállítás esetén 1590 Ft

-GLS csomagpontba 990 Ft

- GLS automatába 950 Ft.

Utánvételes fizetés + felár 590 Ft

Személyes átvétel esetén: akkor előzetesen egyeztett napon vehető át szalonunkban a Nailspa 1123 Bp. Csörsz utca 14-16. Időpont egyeztetés: +36702835175 vagy info(kukac) glowonyou.com e-mailen. A megrendelt csomagokat 7 napig őrizzük.

Fontos tudnod, hogy személyes átvétel esetén csak előre kifizetett csomagokat lehet átvenni, ezért csak bankkártyás fizetéssel vagy banki előreutalással tudsz így rendelést leadni. Banki utalás esetén, csak az utalás beérkezése után tudjuk elkezdeni a rendelés feldolgozását. A személyes átvétel ingyenes.

A cookie-k segítenek a webshop helyes működésében. A weboldal használatával beleegyezel a cookie-k használatába.