Kosár

Szia, üdvözöllek a GLOW ON YOU oldalánEngedd meg, hogy bemutatkozzam, Szálkai Hajnalka vagyok, 1996 óta a kéz és lábápoló szakmában dolgozom. A kéz és lábápoló szakma egyik kiemelkedő mester szakembere vagyok. Saját szalonomban, több manikűrös-pedikűrös kollégákkal, tanulókkal együtt dolgozom. Azért álmodtam meg a GLOW ON YOU oldalt, hogy segítséget nyújtsak NEKED a kéz és lábápoló termékek választásában.

Az általam forgalmazott termékek: saját magamon és a szalonomban letesztelt, magasminőségű, gondosan válogatott, a legújabb trendeknek, elvárásoknak megfelelő és a legösszetettebb hatású termékek, melyeket állatokon nem teszteltek. Allergiamentesek és nem tartalmaznak olyan anyagokat, amik az egészségünkre ártalmasak és a nemzetközi előírásoknak megfelelnek. Több díjnyertes termék megtalálható a választékunkban.

Célom, hogy megváltoztassam a női és férfi kéz és lábápolás fontosságát napjainkban , segítséget, ötleteket nyújtsak az otthoni vagy a magas minőségű professzionális kéz és lábápolásban. Márkáinkat folyamatosan bővítjük, az egyszerű és gazdaságos termékektől a magas minőségű komplex formulákig és a szuper innovatív termékekig – itt megtalálod, amit keresel. Első márkánk az Olasz FEDUA – a SZÉPSÉG INNOVÁCIÓJA. A FEDUA az egyetlen olyan kéz és lábápoló termékcsalád , amely rendelkezik egy komplett BŐRÁPOLÁSI termék választékkal, a tökéletes puha és bársonyos bőrért. A FEDUA GOLDEN JELLY termékfejlesztés célja, hogy a kezeidet és a lábadat örökre fiatalon tartsa. Próbáld ki Te is.

Szálkai Hajnalka

A cookie-k segítenek a webshop helyes működésében. A weboldal használatával beleegyezel a cookie-k használatába.