Kosár

Előfordul, hogy valami gond támad: például nem tudod átvenni a csomagodat, vagy valamiért még sincs szükséged rá.Mit tehetsz ilyenkor?

Elrontottad a rendelésedet? Meggondoltad magad?

- Ha nemrég adtad le a rendelésedet és még nem készítettük össze, akkor írj nekünk emailt - a rendelésed azonosító számával - és mi töröljük a rendelést. Más teendőd nincs. Kérjük, hogy elállás esetén minél előbb írj nekünk, mert a csomagok feldolgozása folyamatosan zajlik, minél hamarabb jelzel nekünk, annál jobb eséllyel tudjuk törölni (vagy módosítani) a rendelésed. Ha a rendelésed mellett már az “Összekészítve” státuszt látod, akkor már bekerült a feladásba, sajnos olyankor már nem tudjuk törölni. Ebben az esetben a kiszállítás során tudod megtagadni a csomag átvételét, fizetett csomag esetében a visszaérkezést követően térítjük vissza az árát.

Kiküldött, de át nem vett csomag

- Ha valami miatt nem tudtad átvenni az előre kifizetett csomagodat, és nem is tartasz már rá igényt, akkor légyszi írj nekünk egy emailt, és a csomag visszaérkezése után visszatérítjük a vételárat.
- Ha szeretnéd, hogy inkább újraküldjük, akkor is írj nekünk emailt. :)

Elállás átvett csomag esetén

- Ha meggondoltad magad a csomagod átvétele után, akkor az átvételtől számítva 14 napon belül lehetőséged van visszaküldeni a bontatlan, sérülésmenetes termék(ek)et. További részletekért lásd az ÁSZF-et.
- Elállási szándékodat kérjük jelezd nekünk emailben!
- A visszaküldés részleteit a következő pontban találod.

Bontatlan termékek visszaküldése

- Szándékodról légyszi írj nekünk emailt!
- A termék(ek)et postai úton tudod visszajuttatni hozzánk a számlán szereplő címre
- Légyszi tudd, hogy sem az eredeti postaköltséget, sem az utánvét díját, sem a visszaküldés postai költségét nem áll módunkban megtéríteni - kizárólag a termék(ek) vételárát.
- Postázás esetén, kérjük gondoskodj róla, hogy a termékek épségben és sérülésmentesen érkezzenek vissza hozzánk - csomagold be őket alaposan.
- A visszatérítést bankártyás vásárlás esetén a SimplePay rendszerén keresztül, utalásos és utánvétes fizetés esetén banki átutalással tudjuk rendezni. Banki utalásos visszatérítésre - előzetes megbeszélés alapján - bankkártyás fizetés esetén is van mód.

Sérült termék vagy csomag

- Ha a termék csomagolása sérült (pumpa, flakon), vagy szállítás közben esetleg kifolyt, írj nekünk emailt az ügyfélszolgálati email címre (info(kukac)glowonyou.com), a rendelésed azonosító számával és fotóval - mi pedig gondoskodunk a termék(ek) cseréjéről.
- Ha a csomag, amiben a termék érkezett már átvételkor láthatóan sérült, arra kérünk, hogy akkor is vedd át. Nézd meg, pontosan mi sérült, és írj nekünk emailt (a fentiek szerint) - mi pedig gondoskodunk a termék(ek) cseréjéről. :)

Érzékenység, allergia

Egyéni érzékenység vagy allergia esetén sajnos nem tudunk felelősséget vállalni, és a bontott terméket nem tudjuk visszavenni (lásd ÁSZF).
Sajnos egyéni reakciók bármely összetevőre lehetségesek, ezért azt javasoljuk, hogy amikor csak lehetséges mini/utazó kiszerelésben próbálj ki új terméket, illetve mindig végezz pötty-tesztet első használat előtt. Az egyes termékek használatáról, az adott termék adatlapján, a Használat fülecske alatt találsz részletes információkat.

A cookie-k segítenek a webshop helyes működésében. A weboldal használatával beleegyezel a cookie-k használatába.